زیباترین ورزشگاه های جام حهانی قطر2022

ساخت وبلاگ

فوتبال یکی از پرسروصداترین ورزش‌های جهان است که طرفداران بی‌شماری در سراسر دنیا دارد. در اغلب کشورها فوتبال عضو جدایی ناپذیر زندگی افراد می‌باشد و خبرهای فوتبالی همیشه در صدر جدول هستند. در کشور ما نیز این ورزش به عنوان پرطرفدارترین و محبوب‌ترین ورزش شناخته می‌شود و افراد زیادی در سراسر کشور به تماشای مسابقات داخلی و خارجی فوتبال می‌نشینند. اما قضیه جام جهانی کمی متفاوت‌تر از یک مسابقه عادی است!

در سال ۲۰۱۸ نیز قرعه به نام کشور قطر افتاد و این کشور به‌ عنوان میزبان مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۲ برگزیده شد. اما سوال مطرح شده این است که آیا این کشور توانایی پاسخ‌دهی به نیازهای افراد برای برگزاری مسابقات را دارد یا خیر؟ در واقع مهم‌ترین نیاز برای برگزاری مسابقات فوتبال آن هم در سطح جهانی وجود استادیوم‌های مجهز با ظرفیت بالا است.

ورزشگاه خلیفه:

تنها استادیوم فوتبال در قطر به شمار می‌رود که برای جام جهانی ۲۰۲۲ از پایه ساخته نشده است. این استادیوم، نمادین‌ترین ورزشگاه در این کشور به شمار می‌رود و افتتاح آن به سال ۱۹۷۶ میلادی باز می‌گردد. استادیوم بین‌المللی خلیفه مه به‌عنوان استادیوم ملی نیز شناخته می‌شود، تحت نوسازی قرار گرفت و در سال ۲۰۱۷ میلادی، بار دیگر درهای خود را به روی طرفداران فوتبال باز کرد. استادیوم بین‌المللی خلیفه، ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد و از تکنولوژی پیشرفته سرمایشی استفاده می‌کند که دمای هوا را برای طرفداران و همچنین بازیکنان را در وضعیت متعادلی نگه می‌دارد. استادیوم بین‌المللی خلیفه توسط دو سازه قوسی شکل در بیرون خود، قابل شناسایی است. این استادیوم در مرکز منطقه اسپایر شهر دوحه قرار دارد؛ این منطقه برای مدرن بودن خود شهرت دارد و در جام جهانی ۲۰۲۲، مرکز مهمی برای طرفداران خواهد بود.

استادیوم البیت:

استادیوم البیت در شهر الخور قرار دارد. این استادیوم با ظاهر متفاوت خود شناخته می‌شود. در طراحی بیرونی این استادیوم، از خیمه الهام گرفته شده است. طراحی این استادیوم به‌نحوی، نمایان‌گر گذشته و حال قطر است و در عین حال، یک نمونه از توسعه و پایداری محیط زیست به شمار می‌رود. استادیوم البیت ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. این استادیوم علاوه بر زمین فوتبال، دارای مرکز خرید و بیمارستان نیز است.

این استادیوم در مقایسه با دیگر استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۲ در فاصله دورتری از مرکز شهر دوحه قرار دارد؛ از همین رو، تماشاگران برای رسیدن به آن باید از تاکسی و اتوبوس استفاده کنند. پس از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲، بخش‌های بالایی این استادیوم جدا و صندلی‌های آن به کشورهای دیگر اهدا خواهد شد.

استادیوم الریان یا احمد بن علی:

استادیوم قدیمی «احمد بن علی» که با نام «الریان» میز شناخته می‌شود، ۴۰,۰۰۰ تماشاگر را در خود جای می‌دهد و میزبان مسابقات مهمی خواهد بود. شهر الریان، یکی از سنتی‌ترین و تاریخی‌ترین شهرهای قطر محسوب می‌شود و در نزدیکی صحرا قرار دارد. مسافرانی که به این شهر سفر می‌کنند، این فرصت را دارند تا نگاهی به درون ریشه‌های فرهنگی قطر داشته باشند. با استفاده از یک خط مترو، به‌راحتی می‌توان از مرکز شهر دوحه به استادیوم الریان دسترسی داشت. پس از جام جهانی، نیمی از صندلی‌های این ورزشگاه برای توسعه پروژه‌های ورزشی در دیگر نقاط قطر استفاده می‌شود.

استادیوم الثمامه:

استادیوم الثمامه در فاصله ۱۳ کیلومتری از مرکز پایتخت قطر قرار دارد؛ این استادیوم میزبان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر خواهد بود. طراحی این استادیوم الهام گرفته شده از عرق‌چین است که توسط مردان عرب پوشیده می‌شود. طراحی این استادیوم، یک طراحی برجسته و نمادین به شمار می‌رود و نمایانگر میراث فرهنگی و تاریخی کشورهای عربی است. استادیوم «الثمامه» در فاصله کوتاهی از فرودگاه بین‌المللی حمد قرار دارد و پس از برگزار جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، همانند دیگر استادیوم‌های قطر، تعداد صندلی‌های آن به نصف کاهش می‌یابد.

بنظر شما کدوم ورزشگاه جذابتره؟؟؟

میتونی وارد سایت ما https://wikitop.ir/بشی و توی نظر سنجی های ویکی تاپ شرکت کنی...

ویکی تاپ...
ما را در سایت ویکی تاپ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : wikitop بازدید : 52 تاريخ : دوشنبه 28 آذر 1401 ساعت: 19:33